1428: Shadows over Silesia

1428: Shadows over Silesia
Platforma
Steam (PC)
Region
CZ, SK | Ověřit jinou zemi
Typ distribuce
Elektronická (aktivační klíč)
Vydavatel
KUBI Games
Datum vydání
04. 10. 2022
Jazyk
Žánr
Akční, Dobrodružné, Nezávislé, RPG
  • 680 Kč
  • 562 Kč bez DPH
  • Vyprodáno

Shadows over Silesia je temná akční adventura s fantasy prvky zasazená do reálné středověké Evropy. Na pozadí skutečných historických událostí na tebe čekají především zapeklité hádanky, náročné bitvy a kradmé plížení. Narazíš na posedlé uctívače ďábla, sexuální démony, pekelné bestie, ale také bytosti známé z evropské mytologie.

Evropou zmítají náboženské bouře a nejeden kazatel předpovídá blížící se konec světa. Píše se rok 1428, a právě začíná husitské tažení do Slezska. Kacíři se zdají být pro zemi bez krále tím největším nebezpečím. Opravdové zlo ovšem číhá někde úplně jinde a nemá v plánu vést náboženské disputace.

Vše prožiješ z pohledu dvou hlavních postav, mrzutého husitského hejtmana Hynka, který nejde pro nadávku daleko a s ničím se moc nepáře a johanitského rytíře Lothara, muže dobrého vzdělání a mravů, co se po boku svých bratrů postaví do první linie Slezské obrany. Každý má své vlastní motivace a názory na svět kolem sebe, jinou výbavu a schopnosti. Jejich osudy se brzy propletou. Střetnou se se zbraní v ruce, nebo uzavřou křehké spojenectví, aby se bok po boku postavili mnohem horšímu nepříteli?

1428: Shadows over Silesia galerie