1971 Project Helios

1971 Project Helios
Platforma
GOG (PC)
Region
CZ, SK | Ověřit jinou zemi
Typ distribuce
Elektronická (aktivační klíč)
Vydavatel
Recotechnology S.L.
Datum vydání
09. 06. 2020
Jazyk
Žánr
Nezávislé, Strategie
  • 144 Kč
  • 119 Kč bez DPH
  • Vyprodáno

1971 Project Helios je tahová strategická hra, která kombinuje moderní bojovou vojenskou taktiku a boj zblízka. Kampaň zapadá do zamrzlého světa, ve kterém se osm lidí - každý s vlastními problémy a zájmy - připojí k jakémukoli dočasnému spojenectví, aby našli jednu konkrétní osobu: Dr. Margaret Blythe. Po její stopách budou cestovat a bojovat bok po boku. V závislosti na některých strategických a osobních rozhodnutích budete tyto postavy vést k jednomu ze tří možných zakončení.

Taktický boj proti třem různým frakcím, z nichž každá má své jedinečné jednotky, strategii a výhody. Vojáci, ostřelovači, kluzké bandity, rytíři odolní vůči chladu. Studujte své nepřátele, naplánujte každý pohyb a přizpůsobte se všem konfrontacím!

Cestujte různými místy, od vojenských enkláv až po středověké sklepení. Zde můžete hledat fulgora, nové vybavení pro vaše postavy a informace o světě, ve kterém se nacházíte, a frakcích, kterým čelíte.

Jakmile zjistíte, že zařízení je kompatibilní s každou postavou, můžete odemknout a upgradovat nové dovednosti a kombinovat je tak, abyste vytvořili perfektní řešení pro vaši strategii.

Správa zdrojů Pomocí veškerého vyhledávače, který najdete, můžete rozmrazit HP, snížit cooldowns a oživit vaše padlé jednotky.

1971 Project Helios galerie